Clubwerking

De MECHELSE BONSAI CLUB vzw, is gesticht op 1 januari 1999.

Er worden maandelijkse vergaderingen (workshops) gehouden, die steeds doorgaan in de polyvalente zaal van het Provinciaal Instituut voor Tuinbouw Onderwijs (PTS campus Mechelen (voorheen P.I.T.O).) Antwerpsesteenweg 145 te 2800 Mechelen. Het lokaal is ook goed toegankelijk voor mindervalide mensen.

Ons lokaal is makkelijk te bereiken via E19 afrit Mechelen-Noord, volg richting St. Katelijne Waver, aan de eerste verkeerslichten rechts (aan Pauwels Transfo) 500m aan de rechter kant is het PTS campus Mechelen

Het lidgeld bedraagt € 55,00 en geldt voor twee (2) personen van hetzelfde gezin. Het lidgeld kan je overschrijven op het rekeningnummer: 733-0478623-55.
Iedereen mag een vergadering vrijblijvend bijwonen. Het in september betaalde lidgeld telt voor de laatste maanden van het jaar en het volledig volgend werkjaar. Een werkjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Er is een maandelijkse tombola, materiaalverkoop en drankverkoop. Iedere maand krijgt elke aanwezig lid een lootje voor onze aanwezigheidstombola die gehouden wordt in januari. Tijdens deze vergadering hebben we een nieuwjaarsdronk, een bonsaiquiz, en de verloting van prachtige prijzen tijdens de aanwezigheidstombola.

Bonsai Studio geeft 10% korting op bonsaiaankopen mits vertoon van de lidkaart, en is elke maand aanwezig in het lokaal.

Jaarlijkse deelname aan diverse activiteiten en uitstappen naar andere bonsaitentoonstellingen.